Beauty Ambassador Skin Laboratory Seoul

Îți place să ai pielea îngrijită, iubești produsele produsele profesionale și naturale și vrei să împărtășești și cu ceilalți prin prezența ta online?

Atunci ne bucurăm să te cunoaștem!

De ce să vă alăturați comunității Skin Laboratory Seoul ca ambasador al brandului?

Skin Laboratory Seoul iubește să susțină și să ridice influențe care împărtășesc cu adevărat dragostea noastră pentru produsele profesionale de îngrijire a pielii și beneficiile acestora prin Programul nostru Beauty Brand Ambassador.

Credem că flexibilitatea pe care o oferă acest rol este perfectă pentru toate stilurile de viață, indiferent dacă ești student, blogger, influencer, creator de conținut, lucrezi de la nouă la cinci ore sau ești un părinte care stă acasă. În plus, există multe beneficii pentru a te alătura programului nostru!

Produse Gratuite

Primești produse de skincare și kituri gratuite care conțin unele din cele mai bune produse profesionale din Coreea de Sud.

Discounturi

Fiecare Beauty Brand Ambassador activ primește discounturi pentru a se putea bucura de produsele noastre oricand doreste.

Acces la produsele noi

În calitate de Beauty Brand Ambassador vei avea acces din plin la produsele noi și exclusive care urmează să fie introduse pe piața din România la prețuri avantajoase.

Coduri Personalizate

Fiecare Beauty Brand Ambassador poate primi coduri promoționale personalizate pentru a fii împărtășite cu comunitatea, familia sau prietenii.

Până la 30% Comision

Performanțele sunt cele care fac diferența, așa că ne recompensăm Ambasadorii noștri cu comisioane de pană la 30%.

Expunere și asociere cu nume de top

Skin Laboratory este în continua creștere și de-a lungul timpului s-a asociat cu influenceri de top, evenimente și vedete publice. Acest aspect te va ajuta și pe tine să crești în mediul online deoarece ne place să împărțim reușita alături de oamenii din comunitatea noastră.

Ce cerem de la ambasadorii noștri de brand?

Le cerem ambasadorilor noștri de brand să se angajeze într-un colaborare creativă și productivă la care:

 1. Participă la formarea noastră pentru Brand Ambassador.
 2. Include marca noastră în secțiunea despre despre și în biografie pe canalele sociale.
 3. Postează mărturii video sau imagini pe paginile de socializare în termen de 2 săptămâni de la primirea Start Kit de produse Skin Laboratory Seoul.
 4. Creează conținut care prezintă produsele noastre sau repostati conținutul nostru cel puțin de trei ori pe săptămână.
 5. Aceasta poate include partajarea conținutului nostru, postărilor, videoclipurilor, poveștilor, IGTV pe care le-au creat cu produsele noastre.
 6. Promovează codul de reducere personalizat cu cei din online/comunitate cel puțin o dată pe săptămână.
 7. Interacționează în mod regulat cu noi pe rețelele sociale (apreciați, comentați și distribuiți postări, role, IGTV și povești de interes pentru urmăritorii dvs.).
 8. Își pot multiplica veniturile prin crearea unei echipe sau înscrierea mai multor persoane în Program.

Dacă ești o persoană creativă, energică și deschisă, pasionată de îngrijirea pielii, de viață organică și de frumusețe, credem că te vei potrivi grozav.

 • Skin Laboratory Seoul își rezervă dreptul de a rezilia acordul fără notificare în cazul în care Ambasadorul mărcii nu respectă toate regulile și cerințele menționate mai sus sau dacă este detectată fraudă sau abuz.
 • Toate informațiile confidențiale, inclusiv, dar fără a se limita la, orice afacere, informații despre clienți, logo-uri, imagini, mărci comerciale dezvăluite de o parte celeilalte în perioada efectivă a prezentului Acord vor rămâne proprietatea exclusivă a părții care dezvăluie și trebuie păstrate cu încredere. Nicio informație de proprietate nu poate fi dezvăluită fără permisiunea scrisă expresă a părții care dezvăluie.
 • Ambasadorii mărcii nu pot folosi logo-ul Skin Laboratory Seoul, imagini sau alte site-uri/imagini de branding într-un mod care dăunează companiei.
 • Ambasadorii mărcii nu pot folosi logo-ul, imaginile sau alte site-uri/imagini de branding Skin Laboratory Seoul pentru orice altă marcă/companie.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la Programul Ambasador al mărcii, vă rugăm să completați formularul de pe pagina sau să ne contactați prin e-mail skinlaboratoryseoul@gmail.com sau la telefon.

Părerea influencerilor

Emily Burghelea
Emily Burghelea
Read More
Strugurelul pentru ten arată și se așează genial pe piele. Chiar aveam nevoie de un produs intens reparator.
Marilu Dobrescu
Marilu Dobrescu
Read More
Produsele lor coreene sunt printre cele mai bune. Cel mai inovativ produs al lor este strugurelul pentru ten multifuncțional. Și dintre măști, preferata mea a fost Baby Face Injection care mi-a lăsat o piele ca de bebeluș.
Andreea Ion
Andreea Ion
Read More
Produsele de la Skin Laboratory au fost printre cele mai bune testate vreodată. Se simte chiar după prima aplicare calitatea fiecărui produs în parte. M-am îndrăgostit de ele după prima atingere. Unul din produsele mele preferate de la Skin Laboratory, este CC-calming Care cu SPF 50. Pielea mea este super hidratantă, protejată de factorii externi și radiațiile solare dăunătoare pielii noastre, dar in același timp capătă o străucire și o uniformitate cum nu am mai întâlnit la alte produse.
Anca Didita
Anca Didita
Read More
Pur și simplu ador produsele de skincare coreene! 🤩Când zburam, îmi plăcea să fac Seoul special pentru shopping de cosmetice. Acum, pentru că nu mai zbor, am găsit o variantă să vină Seoulul la mine.😄 @skinlaboratoryseoulro este soluția salvatoare, unde găsesc și brandul Banobagi, care este excepțional: de la măștile tip șervețel, de care nu m-aș lipsi niciodată, la tonerul care îmi curăță perfect pielea, până la crema și la serumul super hidratante și hrănitoare. Mi-a fost dor!
Lavinia Stoica
Lavinia Stoica
Read More
Iubesc brandul acesta și produsele lor. Spf-ul cu ciulin de lapte este absolut genial, iar măștile testate deja mi-au plăcut enorm.
Daniela Soare
Daniela Soare
Read More
M-am îndrăgostit de masca hidratantă cu multivitamine și apă minerală de la Banobagi.
Iuliana Pepene
Iuliana Pepene
Read More
Am găsit cele mai bune produse de skin care recovery. Uite așa am devenit dependentă de de gama Ciulin de lapte de la Skin Laboratory Seoul. Dimineața și seara nu lipsește terapia cu aceste super produse coreene.
Anterior
Următor
Translate »
0

Coș

Cart is empty

Meniu Principal